Insaco Oy
Toimintatapamme

Kaikki työt ovat meille yhtä arvokkaita.

Asiakkaan mielenrauha

Asiakkaan mielenrauha on meille ensisijaisen tärkeää, jo siitä vaiheesta lähtien kun asiakas ottaa yhteyttä. Haluamme luoda kaikille asiakkaillemme kokemuksen, joka valaa luottamusta myös jatkoa ajatellen.

Olipa kyseessä iso tai pienempi työ, suoritamme jokaisen työn kunnialla ja luotettavasti loppuun. Kaikki työt ovat meille yhtä arvokkaita.

Talotekniikka
Lisätietoa hinnoittelustamme

Veloitamme vähintään yhden tunnin 55 € kaikista töistä, tämän jälkeen veloitamme 30 minuutin välein 27,50€. Hinnat eivät sisällä materiaaleja.

Huoltoauton lähtövelotus 19 € / lähtö (vain Kuopion taajama-alueen sisäpuolella, käynnit muilla paikkakunnilla laskutetaan kilometrikorvauksin toteutuneiden ajokilometrien mukaan)

Kilometrikorvaus 0,90 € / km.

Hinta-arviota voimme antaa jo ennen kuin aloitamme työt.

Kiinteitä hintoja voidaan antaa pyydettäessä joko suullisesti tai kirjallisesti.

Tässä mainittuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Asentajiemme mukana kulkee kattava valikoima tarvikkeita ja varaosia. Mikäli kuitenkin joudumme asioimaan tukussa työtehtävien aikana, tarvikkeiden keräysaika tukussa pidetään mahdollisimman lyhyenä.

Esitetyt laskut osoittavat selvästi täydellisen kuvauksen suoritetusta työstä -aloitus aika/lopetus aika, tarvikkeet ja työt.

Avulias ja kokenut henkilökuntamme tekee asiakkaat täysin tietoisiksi hinnoistamme, kun he varaavat työtä tai pyytävät lisätietoja.

Tarvikkeiden takuut kuuluvat valmistajan takuun piiriin.

Työntekijät

  • työntekijöillämme on kuvallinen henkilökortti, josta käy selkeästi esille työntekijän nimi ja veronumero.
  • asentajamme ovat päteviä ja kokeneita omalla toimialallaan.
  • asentajamme saapuvat asiakkaan luokse tunnistettavalla yrityksen autolla.

Luottamuksellisuus:

Asiakkaan yksityistietoja ei missään olosuhteissa jaeta kolmansille osapuolille. Mikäli asiakas on luovuttanut avaimensa henkilökunnallemme, säilytämme sen aina lukkojen takana.

Insaco

Laskutettavaan työaikaan luetaan asennustöiden lisäksi myös ajomatkat kohteeseen ja takaisin sekä mahdolliset selvittelyt (esimerkiksi varaosien saatavuuskyselyt), tukkuliikekäynnit sekä mahdolliset kaatopaikkakäynnit.

Kirjalliset tarjoukset annamme ma-pe klo 07.00-17.00 välisellä ajalla. Paikan päällä tehtävä tarjous annetaan asiakkaan luona hänelle sopivaan aikaan. 

Kiireellisen työn hinnan arviointi voidaan antaa nopeasti puhelimitse ja siten aloittaa työt mahdollisimman nopeasti.

Asiakastyytyväisyys

Insaco tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista palvelua ja markkinoiden parhaat tuotteet.