Open/Close Menu Älykästä suunnittelua

”Kuopiossa SOS-Lapsikylä on käynnistänyt toimintansa perheterapeuttisella perhekuntoutuksella, jolla pyrimme tukemaan perheiden yhdessä pysymistä ja jälleenyhdistämistä. Ja ensi keväänä SOS-Lapsikylä avaa Saaristokaupunkiin uusia, tilavia sijaiskoteja tarjotakseen perhehoitoa niille lapsille ja nuorille, jotka eivät voi asua omassa syntymäkodissaan”, Kuopion lapsikylän johtaja Niina Asikainen kertoo.

”Yritysten tuki on merkittävä SOS-Lapsikylän uusien kotien mahdollistaja. Yrityksille yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa on erinomainen tapa ottaa vastuuta ympäröivästä yhteiskunnasta ja rakentaa lapsille parempaa tulevaisuutta”, sanoo SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.

Molemmat korjaamisen ammattilaisia

Usva-Vänttinen sanoo Insaco Oy:n osoittaneen edelläkävijän otteita, kun se kertoi halukkuudestaan auttaa Pohjois-Savon alueen lapsiperheitä ja tukea Kuopioon nousevan uuden lapsikylän toimintaa.

”Kiitollisena toivotamme ensimmäisen innostuneen yhteistyökumppanin tervetulleeksi joukkoomme. Olemme molemmat korjaamisen ammattilaisia! Pitkäjänteisellä paikallisella yhteistyöllä saamme rakennettua paljon hyvää, jotta yhä useampi lapsi ja nuori kasvaa hyvinvoivaksi ja pärjääväksi aikuiseksi”, iloitsee Usva-Vänttinen.

Sijoitus tulevaisuuteen eli lapsiin

Insaco Oy:n toimitusjohtaja Toni Tanskanen kertoo nuorena yrittäjänä saaneensa paljon tukea lähipiiriltään ja haluaa nyt vuorostaan osoittaa tukensa tulevaisuuden nuorille. Hän kannustaa myös muita alueen yrityksiä, niin pieniä kuin suuriakin, lähtemään mukaan SOS-Lapsikylän toiminnan vauhdittamiseen.

”Tämä on Insaco Oy:n historian isoin ja pitkäaikaisin sijoitus tulevaisuuteen eli lapsiin. Olemme mielellämme mukana auttamassa ja kehittämässä SOS-Lapsikylän toimintaa Kuopiossa”, toimitusjohtaja Toni Tanskanen sanoo.