Open/Close Menu Älykästä suunnittelua

Insaco Oy:n talotekniikka on solminut Puitesopimuksen Kojamo Oyj:n kanssa 24.1.2018 allekirjoitetulla sopimuksella. Tulemme toimimaan sopimuksen kautta Pohjois-Savon talousalueella.

Olemme toimineet puitesopimus kumppanina rakennusteknisistä töistä Kojamon kanssa viime vuoden alusta alkaen. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja sen vuoksi myös yhteistyö laajenee entisestään.

Insacon henkilöstö kiittää luottamuksesta!

Kojamo-konserni lyhyesti

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa, uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa kehittäen uudenlaisia koteja ja palveluita. Ratkaisut edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Paras asiakaskokemus on meille yrityksenä sydämen asia. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia asumisen ratkaisuja ja palveluita. Lumo-verkkokauppa on mullistanut asiakkaan aseman asunnon vuokraamisessa: haluamansa kodin saa vartissa, milloin tahansa. Lisäksi Lumo-kodissa on lukuisia palveluita, kuten maksuton netti – tai vaikkapa yhteiskäyttöauto.

Uudistuttuamme yrityksenä uudistimme myös nimemme 27.3.2017. Kojamo on luonnonläheinen, perinteinen suomalainen sana, joka tarkoittaa suurta koiraslohta. Liikumme vakaasti tulevaisuuden virrassa ja kehitymme jatkuvasti entistäkin paremmaksi.

Kojamo Oyj on Suomen suurin kiinteistösijoittaja. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut vapaiden markkinoiden kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,5 miljardia euroa.